" />

MITÄ TEEN

Tarvitsetko kielentarkistusta, tulkkausta, kielitaitoista henkilöä messuille tai neuvotteluihin, apua saksankielisiin maihin suuntautuvassa liiketoiminnassa? Käännöspalvelujen lisäksi Kielikulkuriin kannattaa ottaa yhteyttä myös muissa kieli- ja kulttuuriasioissa. 

Vankka työkokemus Itävallasta tuonti- ja vientialalta sekä saksankielisten maiden kulttuurintuntemus ovat Kielikulkurin valttikortteja. Itävallassa yhteistyökumppanina toimii ScanLang GmbH.

Kaisu Keisala-Kaseja on tehnyt käännöstöitä vuodesta 2009, päätoimisena yrittäjänä vuoden 2014 alusta. Käännöskokemusta on kertynyt useilta eri aloilta aina teknisistä teksteistä markkinointiin asti. Kaisu Keisala-Kaseja kääntää saksasta ja englannista suomeen sekä lisäksi suomesta saksaan. Siinä tapauksessa käännöksellä on aina natiivi oikolukija. Käännösmuistiohjelmista käytössä on mm. SDL Trados Studio 2015 ja MemoQ Translator Pro.

Kielikulkurin asiakkaissa on käännöstoimistoja niin Suomessa kuin muissakin Euroopan maissa sekä muita yrityksiä, kuten vaikkapa mainostoimistoja. Kielikulkuri noudattaa kääntäjien ja tulkkien liiton yleisiä sopimusehtoja ja hyvää käännöstapaa.

Pyydä tarjous

info(at)kielikulkuri.fi

+358 40 760 93 63

 

Skype: kaisu.keisala